Läs om vad branschföretag tycker om branschen.se

Vi på XLNT Search välkomnar en egen branschportal och sajt för alla rekryterings och bemanningsföretag i Sverige. ”Att finnas med i branschregistret är för oss en självklarhet” Vi ser även stora möjligheter att nå ut med våra styrkor och vår modell, genom att publicera artiklar och andra nyheter.

Björn Bergström 
VD – XLNT Search AB

“För oss kommer branschportalen möjliggöra att visa upp oss mot en marknad vi inte hinner bearbeta. Då vi är flexibla i våra rekryteringsuppdrag ser vi möjligheten att komma ut brett och visa upp oss och nå ut till nya potentiella kunder” 
Vi ser en stor potential att kunna positionera oss och visa upp våra styrkor mot marknaden genom att publicera våra nyheter här.

Carl Renman
VD Job Solution AB

Kontakta redaktionen för mer info på [email protected]

Eller säljavdelningen på [email protected]
alt 0706-77 50 76