Frida Wahlgren, ny HR-direktör Bergendahls Food

31 MARS 2020

Bergendahls Food har rekryterat Frida Wahlgren som ny HR-direktör. Hon efterträder Robert Olsson som går i pension nästa år. Frida kommer närmast från Haldex AB där hon de senast två åren haft ett globalt ansvar som Executive Vice President HR. Dessförinnan har hon lång erfarenhet av ledande befattningar inom HR med fokus på industriföretag som Essity och JBT Food Tech.

– Jag ser mycket fram emot att börja arbeta i dagligvaruhandeln. Det är en intressant bransch och jag gillar det snabba tempot. Det ska bli mycket spännande att fortsätta utveckla HR-arbetet på Bergendahls Food, säger Frida Wahlgren.
Frida Wahlgren tillträder sin nya roll senast september 2020 och kommer att ingå i företagsledningen.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Frida Wahlgren som med sin omfattande bakgrund inom strategisk HR kommer att vara mycket värdefull i företagets fortsatta utveckling, säger Håkan Åkerström. Ett stort tack till Robert Olsson som varit en nyckelperson i Bergendahls utveckling under många år. 

För mer information:
Håkan Åkerström, vd Bergendahls Food, tel. 0703-14 23 20, [email protected]
Frida Wahlgren, tillträdande HR-direktör, Bergendahls Food, 076 110 85 97