Knack Rekrytering fyllde nyligen fyra år. Det firar vi med att välkomna Lotta Saxe som kliver in i en nyinrättad roll som byråchef. Lotta har en lång bakgrund inom kommunikation och marknad från både kundsidan och byrå, och som lärare på Berghs och Hyper Island. Senast kommer hon från en roll som senior projektledare på digitalbyrån Delorean.

Anna Kleinwichs Magnusson, Knacks grundare och vd, lämnar därmed över byråledarskapet. Vi börjar med att fråga henne – vad är planen framåt?

– Jag har drivit Knack parallellt med systerbolaget Stockholms Skrivbyrå i några år. Nu är det dags för Knack att utvecklas och växa. Tillsammans med Lotta kommer vårt redan starka team kunna hjälpa ännu fler uppdragsgivare och utmana invanda tankesätt. Vi ska fortsätta matcha människor med uppdrag och jobb på ett varmt, snabbt, inkluderande och träffsäkert sätt!

Läs hela intervjun om Knack Rekryterings nya byråchef