Ett av Nordens ledande bolag inom Executive Search, Rekrytering och Interim Management

Sedan 1982 har Compass hjälpt kunder med kompetensförsörjning av chefer och specialister. Idag är de cirka 85 medarbetare och genomför ungefär 850 uppdrag per år inom; Life Science, offentlig sektor, ICT, konsumentprodukter, industri och finans.

-Det aktiva näringslivet, med 150 000 företag i Skånes län samt viktiga aktörer inom den offentliga sektorn, gör att vi nu väljer att etablera oss även fysiskt i södra Sverige, säger Hans Jansson, Managing Partner, Compass Sverige.

Som nordiskt bolag har det varit helt avgörande för vår rekrytering- och interimsaffär att ha en lokal närvaro till våra kunder. Utöver Malmö har Compass idag kontor i Stockholm, Köpenhamn, Aarhus, Oslo, Helsingfors och London. 

-Vi har alltid utvecklats genom att lyssna till våra kunders behov. Därför tar vi nu ytterligare ett steg och etablerar oss med våra tjänster inom kompetensförsörjning i SYD, säger Hans Jansson, Managing Partner, Compass.

Vi på Compass anser att grunden för en lyckad tillsättning för våra kunder är att vi verkligen förstår deras verksamhet på djupet. Då kan vi bäst hjälpa organisationer att hitta rätt kandidater och därmed ta deras organisation till nästa nivå. Därför har Compass även i SYD fortsatt att bygga sin egen organisationen med konsulter som har tidigare erfarenhet från ledarskap i den privata- och offentliga sektorn.

Henrik Höjman, senior konsult, nu med ansvar för rekrytering och interimsverksamhet i södra Sverige har under 15 år arbetat i ledande positioner inom marknadsföring och kommunikation, och nu senast inom External Affairs. 

-Jag kom i kontakt med Compass för några sedan och blev imponerad av deras engagemang, professionalism och personliga sätt. Att nu få chansen att kliva ombord känns spännande och hedrande. Jag ser fram emot att kunna bidra till att Compass får en ännu starkare lokal närvaro i SYD och därmed kunna hjälpa organisationer att utvecklas genom kompetensförsörjning i regionen, säger Henrik Höjman, senior konsult, Compass Syd.

Vi hälsar Henrik varmt välkommen och ser fram emot att fortsätta bygga vår närvaro i södra Sverige tillsammans.