Sommaren står för dörren. Men innan vi tar semester vill vi önska er alla en mycket trevlig sommar och även passa på att sammanfatta de senaste månaderna och vår förhoppning om framtiden.

Harry Rubino VD Rubino Rekrytering
Harry Rubino, VD Rubino Rekrytering

Covid-19 blir tyvärr den röda tråden genom de senaste månaderna. I en tid då varsel är vanligare än nyanställningar har vi fått en del rekryteringar satta på paus. Men samtidigt har vi fått in nya uppdrag och haft pågående uppdrag under tiden som vi löst på bästa sätt. Självklart har vi följt Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Vi är riktigt stolta över att vi har engagerat en HR-konsult för att hjälpa våra kunder med specifika HR-frågor som uppkommit i samband med pandemin. Tveka inte att höra av er kring detta om ni har funderingar eller frågor, stora som små.

Vi sitter just nu och bokar in möten inför hösten och får mycket positiva signaler. Vi får dessutom in en hel del nya bra kandidater som vi försöker träffa för öppna intervjuer.

Vi vill också passa på att välkomna vår nya kollega Jesper Sternhoff till Rubino som rekryteringskonsult med ansvar för Bygg och Fastighet.

Vi vågar säga att vi känner en viss försiktig optimism inför hösten. Tack för ett bra samarbete och hoppas ni alla får njuta av en fin sommar.

Hälsningar från Harry, Fredrik, Mats, Karin och Jesper

Besök vår hemsida!