Linti Group AB, med varumärken som Ingenjörsjobb, Female Engineer Network och University Positions i produktportföljen har under sommarmånaderna rekryterat Måns Westerlund med syfte att bygga ett nytt affärsområde, Linti Insights.

Måns Westerlund
Måns Westerlund

Under det gångna året har Linti Group investerat aggressivt för att uppdatera och ytterligare stärka sina produkter tillika varumärken och tiden är nu mogen för bolagets nästa steg, ett nytt affärsområde. Linti Insights är en insiktstjänst för effektiv rekrytering och employer branding. Genom egen datainsamling och analys tillsammans med kurerat innehåll kan Linti Insights plattform leverera insikter för att hjälpa sina användare att bli än mer attraktiva arbetsgivare och hitta rätt medarbetare. 

Måns Westerlund kommer senast från F5 Networking med uppdrag att bygga det svenska benet på ett internationellt bolag verksamt inom kompetensutveckling för chefer och ledare. Måns är en framgångsrik entreprenör och besitter stor kompetens och erfarenhet av organisationsbygge, affärsutveckling, personalansvar, marknadsföring och försäljning. Han har även unika insikter i svenska chefer och ledares utmaningar. Under hösten kommer han leda arbetet med att utveckla och lansera det nya, innovativa affärsområdet som förenklar kundernas employer branding-arbete markant. 

“Vi är väldigt glada över att ha kunnat knyta Måns till oss. En drömförstärkning! Måns är driven, målmedveten och har erfarenhet av både att bygga upp verksamheter, likväl som att utveckla företag. Han står för ett nytänkande och är en bevisat duktig ledare. Jag är helt övertygad om att vi med Måns vid rodret kommer kunna utveckla Linti Insights verksamhet i den snabba takt vi strävar efter” säger Tim Bräck, CEO Linti Group.