I april 2020 öppnade rekrytering och bemanningsföretaget A-hubs kontor i centrala Malmö och nu väntar fortsatt expansion med kontor i Göteborg inom en snar framtid samt flertalet etableringar 2021.

A-hub

-Vi vill genom vårt unika franchisekoncept öppna upp möjligheten för lokala talanger med entreprenörsdrömmar att på riktigt vara med och äga, drifta samt utveckla sin lokala marknad. A-hub erbjuder våra lokala ägare en kraftfull och trygg plattform att stå på och skapar med en ambitiös expansionstakt attraktiva stordriftsfördelar i form av inköp, marknadsföring och utveckling, säger A-hubs grundare och VD Markus Wibäck.

A-hub, med starka tillväxtmål kommande år väljer nu att även gå vidare med den fortsatta etableringen av regionalkontor inför hösten. Markus Wibäck utvecklar;

– Jag är fast övertygad om att den lokala entreprenörens drivkraft och ambition kommer att vara vägvinnande i vår bransch i framtiden. Affärer skapas genom relationer och helst på en lokal nivå – det är min fasta övertygelse.

A-hub söker nu fler regionala ägare till sitt franchisekoncept och vill inte heller låsa sig helt vid vissa specifika städer utan tittar snarare på en modell där intressanta kandidaters önskemål är med och styr.

– Vi tror att rätt person trumfar stad. Med det sagt så söker vi nu personer, med entreprenörsdrömmar som vill vara med och skapa en i vår bransch, unik kedja. Genom att fokusera mer på person än stad så tror vi att förutsättningar skapas för en mer hållbar och snabb expansion.

Vid intresse kring A-hub Franchise så hänvisas detta direkt till A-hub Groups VD, Markus Wibäck. +46709786202 [email protected]