I dagarna startar Martin Åkerblom jobbet som ny regionchef på TNG Stockholm. Martin kommer senast från 4 Potential, samt Schibstedt-ägda Blocket Jobb. Han efterträder tidigare regionchef Henrik Jönsson som går vidare inom koncernen.

– Jag har med spänning följt TNG under flera år och varit imponerad av företagets innovationsförmåga, tillväxt och fokus på fördomsfri rekrytering och konsulttillsättning, säger Martin Åkerblom, ny regionchef för Stockholm och norra Sverige på TNG. Han fortsätter:

– Det borde vara en självklarhet att alla bolag arbetar fördomsfritt, men det är långt ifrån en verklighet. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av teamet och vara med i den fortsatta utvecklings- och tillväxtresan. Extra spännande är att också få vara delaktig när nu TNG är återförsäljare av intervjuroboten Tengai.

TNG har under pågående coronakris fortsatt utveckla sin verksamhet. Företagets unika fördomsfria rekryteringsmetodik har blivit mer datadriven, ökad omsättning på tech-sidan, utbildningsverksamheten växer och TNG har gått från att utveckla den fördomsfria intervjuroboten Tengai, till att bli svensk återförsäljare för produkten. Ett naturligt steg i företagets tjänsteutbud då TNG var det företag som startade utvecklingen av roboten i sitt innovationslab TNGx, innan verksamheten avknoppades i bolaget Tengai AB.

Hållbarhet och en fördomsfri rekryteringsupplevelsen i fokus 

– TNG har i många år utvecklat sin verksamhet för att uppnå vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Vi leder utvecklingen av fördomsfri rekrytering och bemanning i Sverige och vill hjälpa ännu fler företag och kandidater att få en fördomsfri kandidat- och rekryteringsupplevelse via oss, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG Group AB och fortsätter:

– Jag är övertygad om att Martin med sin långa och gedigna erfarenhet inom ledarskap och försäljning, samt höga kunskap om digitala kanaler för jobbsökare och svensk arbetsmarknad snabbt kommer att fortsätta utveckla Region Stockholm till nästa nivå.

Martin efterträder Henrik Jönsson som, efter många framgångsrika år som regionchef på TNG, nu går vidare som Operations Manager inom koncernen till bakgrundskontrollsföretaget ToFindOut.  

Relaterade länkar