Student Work

Rekryterings- och bemanningsföretaget Studentwork förstärker organisationen med en ny Head of KAM och BID Management. Nu lanserar de även sin nya rekryteringsmodell med fokus på soft skills.

Nyligen rekryterades Danny Ramilton som Studentworks nya Head of KAM och Bid Management med ett övergripande ansvar för säljorganisationen i Sverige. Ramilton har lång erfarenhet inom branschen och kommer senast från Randstad, där han tidigare verkat som bland annat National Sales Manager, Team Manager och KAM.

”Det känns väldigt energigivande att komma till en arbetsplats med så mycket kultur och drivkraft, samt en produktportfölj som skiljer sig från våra branschkollegors. Jag känner mig ödmjuk inför mitt nya uppdrag och jag ser fram emot den spännande utveckling som ligger framför oss”, säger Danny Ramilton.

Studentwork satsar inte enbart genom att utöka sin ledningsgrupp. Med övertygelsen om att individens drivkraft och ambition har stor inverkan på hur väl vi presterar i arbetet lanserar de nu sin nya soft skills-fokuserade strategi. Företaget har länge legat i framkant när det gäller personlighetstester och rapporter för rekrytering. Nu vill de utmana branschen genom att ta ett tydligare kliv bort från traditionella rekryteringsmodeller, mot soft skills- och datadrivna processer.

”Med vårt unika erbjudande siktar vi på att oss an en ledande position på marknaden inom soft skills-fokuserad rekrytering. Vi är ett nytänkande bolag med möjlighet att tillföra något extra till företags kompetensförsörjning. Nu gäller det att bibehålla en hög aktivitet och bredda vår kundportfölj för att nå ut till så många som möjligt med vårt koncept.” säger Marcus Antonsson, VD på Studentwork Sweden.


Om Studentwork
Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserade på den nya generationen och soft skills. Genom sin specialistkunskap fokuserar Studentwork på att attrahera, behålla och coacha talanger åt Sveriges främsta företag – därför kallar de sig NO.1 i soft skills.

Kontaktpersoner

Danny Ramilton
Head of KAM & Bid
Tel: 076-321 08 12
[email protected]

Marcus Antonsson
CEO Studentwork Sweden
Tel: 073-633 50 90
[email protected]

David Andeborn
Head of Marketing Sweden
Tel: 070-204 39 02
[email protected]