Rekrytering och bemanningsföretaget A-hub fortsätter expansionen med nya hubbar runtom i Sverige. Efter en stark inledning i Malmö har företaget nu gjort klart med start för den tredje regionen i kedjan, Göteborg.

– Starten för vår Malmö-hub har överträffat alla förväntningar och med det i ryggen växlar vi under hösten upp expansionstakten och öppnar upp i Göteborg redan i november, säger A-hub Groups VD och grundare Markus Wibäck.

A-hub erbjuder ett unikt franchisekoncept inom rekrytering och bemanningsbranschen. Lokala entreprenörer och talanger får tillgång till en plattform där de äger och utvecklar sin egen region. Intresset för konceptet har varit mycket stort och ambitionerna inför framtiden är höga. A-hub Groups VD Markus Wibäck utvecklar;

– Det finns ett antal stora aktörer i branschen med en tydlig koncernstruktur där även det lokala styrs från huvudkontoren. För många ambitiösa medarbetare så innebär det i praktiken ofta att karriärvägarna på lokal nivå blir högst begränsade. Med inspiration från andra branscher där franchise är en självklarhet bestämde vi oss för att implementera detta på bred front i vår bransch, med fullständigt lokalt ägda hubbar. Vi rekryterar ambition och vi släpper loss kraften i entreprenörskapet genom att dela ut ägandet lokalt.

Maja Wikemark, kommande grundare och ägare av A-hub Göteborg, är ett välkänt ansikte i Göteborgsregionen med en gedigen erfarenhet i rekrytering- och bemanningsbranschen. Majas lokala kännedom och närhet till kunder/kandidater utgör en stark grund i etableringen. Inför etableringen i Göteborg söker A-hub samtidigt fler som tillsammans med Maja ska bygga upp Göteborgsorganisationen;

– Situationen på marknaden ljusnar och i samband med att Maja öppnar upp Göteborgsregionen så söker vi en eller flera kollegor/partners till uppstarten med erfarenhet från branschen. Detta är verkligen en unik möjlighet för rätt person avslutar Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group.

Uppstarten av A-hub i Göteborg är planerat till november 2020.

För mer information, vänligen kontakta:

Markus Wibäck, VD och grundare A-hub Group
[email protected]

+46 709-786202