Här kommer en uppdatering från Marianne Olsson, som håller ihop juryarbetet för priserna som delas ut på Recruitment Awards den 20 april 2021.  

Mycket har hänt under hösten 2020 och vi som ingår i projektgruppen gör allt för att vårt fina event ska bli så framgångsrikt som möjligt. Det handlar om allt från juryarbete med priserna till att genomföra ett corona-säkert evenemang så att branschen ska få tillfälle att träffas och nätverka. Därför har eventet fått ett nytt datum i vår och galan kommer att gå av stapeln den 20 april med förhoppning om lättare restriktioner.

En annan god nyhet är att Branschen.se inlett ett strategiskt samarbete med Talent Venture Group som blir huvudsponsor till Recruitment Awards. 

Talent Venture Group avser att tillsammans med Nova, Sveriges ledande talangnätverk, samt Agentum, störst i Sverige på referensbaserad rekrytering, att leda delar av Recruitment Awards, samt på en parallell scen lansera en helt ny ranking av Sveriges främsta talanger.    

Talent Venture Group kommer även i samarbete med Recruitment Awards under dagen arrangera ett antal föreläsningar och seminarium i syfte att uppmärksamma ämnen som bl.a. framtidens marknadsförare, rekrytering på sociala medier och gig-ekonomin.  

Nominering pågår tom 14 januari 2021 och jag finns tillgänglig som juryns ordförande som bollplank under juryarbetet avseende motiveringar av vinnare respektive nominerade aktörer. 

Viktigt datum:

Vänliga hälsningar från Juryns ordförande
Marianne Olsson
Ordförande för juryarbetet på Recruitment Awards 2020

Mer om Mariannes verksamhet www.konsultboken.se och hennes böcker på Bokus: https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=marianne+konsultboken