Insitepart fortsätter sin satsning på att vara den ledande drift- och kompetenspartnern inom logistik. Till en nyinrättad tjänst som Head of Business Development rekryteras Erik Skotte. Tjänsten ingår i koncernledningen och innebär ansvar för försäljning samt att bidra till att ytterligare stärka Insiteparts driftkoncept och erbjudande på den svenska marknaden.

Erik Skotte har en gedigen bakgrund från ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling, varav de senaste fem åren som försäljningschef på Randstad. Vidare har han ett engagemang i hållbarhetsfrågor genom bl.a. sitt styrelseuppdrag i CSR Sweden.

– Vi är glada och stolta över att kunna välkomna Erik Skotte till denna nyinrättade roll. Eriks gedigna bakgrund och erfarenhet inom logistik, HR och affärsutveckling ger oss definitivt förutsättningarna att utveckla och ytterligare accelerera vårt försäljningsarbete. Erik är en omtyckt ledare och kollega och han har ett mycket gott rykte bland kunder och samarbetspartners vilket är viktigt, säger Tobias Jonasson, vd och koncernchef på Insitepart.

Trots ett utmanande år i vår omvärld har Insitepart upplevt en stark tillväxt med ökade volymer från såväl befintliga som nya kunduppdrag. Rekryteringen av Erik Skotte är ett led i att säkerställa fortsatt lönsam tillväxt.

– Jag har följt Insitepart sedan starten 2015 och kan konstatera en imponerande resa. Från en uppstickare på marknaden, till en etablerad och ledande nischaktör inom drift- och bemanningslösningar för lager och terminal. Med detta som grund ser jag stor potential att bygga vidare och göra konceptet tillgängligt för fler kunder och bidra till den fortsatta lönsamma tillväxten, säger Erik Skotte.

Erik Skotte

Erik Skotte tillträder sin tjänst på Insitepart den 11 januari 2021.

Kontakt:
Tobias Jonasson, VD och koncernchef Insitepart, [email protected], +46 (0)70-627 36 67 Erik Skotte, tillträdande Head of Business Development Insitepart, +46 (0)76-623 23 52

Om Insitepart:

Insitepart är en drift- och kompetenspartner inom logistik, med ett specialiserat tjänsteutbud inom lager- och terminaldrift med tillhörande stödtjänster. Vi erbjuder flexibla drift- och bemanningslösningar, rekrytering, expert- och projektstöd samt erfarna chefer och ledare. I partnerskap med våra kunder arbetar vi för att skapa mätbara effekter, där vi delar hängivenheten att nå uppsatta mål. Sedan starten 2015 har vi fått förtroendet att samarbeta med ett stort antal kunder varav flera är ledande i sin bransch. Då vår framgång ytterst bygger på kompetenta och dedikerade medarbetare, vill vi attrahera rätt kompetens och talanger genom att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Insitepart omsätter 300 miljoner SEK och har 800 anställda.