Intelliplan har haft ett spännande år med stort fokus på utveckling och att släppa nya produkter. För att fortsätta i samma anda har styrelsen beslutat att anställa en ny VD så att nuvarande VD Patrik Eriksson, ägare och styrelseledamot, kan lägga allt sitt fokus på produktutvecklingen. Intelliplans nya VD heter Martin Weibull och har verkat 9 år i bemanningsbranschen.

Martin Weibull, VD säger – ”Jag imponeras av den teknik och kompetens som Intelliplan erbjuder och jag ser fram emot att axla VD-rollen efter Patrik. Intelliplan har en helt molnbaserade produkt som erbjuder ett system som är helt utan konkurrens. Enligt mig finns det inget system som klarar av att stödja effektiviteten hos bemanningsföretagen på samma sätt som Intelliplan gör. Nu när vi dessutom kan erbjuda det med den mest moderna teknologin blir vi svårslagna. Jag ser fram emot att få träffa och diskutera detta med både potentiella och befintliga kunder.”

Mikael Viotti, styrelseordförande säger – ”Vi är väldigt glada över att Martin valt att ansluta till oss på Intelliplan. Vi är övertygade om att han med sin personlighet, sätt att hantera kunder och människor samt gedigna erfarenhet inom bemanningsbranschen är rätt person att leda Intelliplan mot nya ambitiösa höjder med vårt helt molnbaserade erbjudande”.