Jobandtalent, världens ledande digitala bemanningsföretag med sitt säte i Madrid och verksamhet i sju länder avslutade i dagarna sin senaste investeringsrunda. Med en omsättning på cirka 500 miljoner Euros, ett positivt resultat och en bra kassa står företaget väl rustat för att fortsätta sin tillväxtresa. 

Företaget har totalt tagit in över 200 miljoner Euros sedan start och har fokus på att öka sin närvaro i existerande marknader via organisk tillväxt och strategiska förvärv. Jobandtalent har idag verksamhet i Spanien, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Frankrike, Mexiko och Colombia och tittar nu även på nya marknader. 

Jobandtalent använder sig av en digital jobbmatchningsteknologi där kandidater och uppdragsgivare kan finna varandra i realtid. Detta gör jobbsökandet och matchningen snabbare och effektivare för både kund och kandidat. Starka branscher för verksamheten är framförallt lager/logistik, transport och lättare industri men företaget ser även möjligheter inom närliggande branscher tack vare den ökade digitaliseringen.

Ni kan finna mer information om Jobandtalent på Techcrunch och en tidigare intervju med Jobandtalents försäljningschef i Sverige, Tassos Karamouzis.