Rekryti Förmedling genomlyser, matchar och rekommenderar marknadens rekryterings och bemanningsföretag mot kunder. Vi hjälper beställare av rekryteringstjänster och bemanningsuppdrag att kostnadsfritt, hitta rätt leverantör och samarbete.  

Branschen.se har under förra året fått flera mail från företag som varit lite missnöjda med samarbeten och utfall från olika typer av rekryteringsföretag. Vi har dessutom fått några förfrågningar från kunder som frågat oss, som oberoende aktör, om vi kan vägleda dom och rekommendera något rekryteringsföretag som kan åta sig deras rekryteringsuppdrag.

Idag finns det ca 2 680 rekryterings, bemannings och andra tjänsteföretag att välja mellan. Det finns 187 företag med inriktning och nisch inom IT och Tech. Det finns 201 företag med jobbar med Ekonomi & Finans. Det finns 181 företag som specialiserat sig på Chefer och Ledning osv. Att som kund göra en kvalitativ och rättvis bedömning över vilka företag som bäst passar för det uppkomna uppdraget kan i vissa fall vara väldigt svårt. Rekryti Förmedling underlättar det valet! 

Vi har sedan september månad planerat för att öppna upp en rekommendationstjänst till företag som står i begrepp att anställa och anlita någon av marknadens aktörer. Vi smygstartade Rekryti Förmedling i november månad och har sedan dess fått in 28 förfrågningar från kunder som vill ha en matchning och rekommendationer på företag. I dagsläget har vi hunnit med att gå igenom och kvalitetsbedöma 31 företag och fler står på tur. 

Rekryti Förmedling hjälper till att förmedla, rekommendera och matcha rätt leverantör till rätt kunduppdrag. Genom våra oberoende analyser, referenser, kontroller och bedömningar av varje enskilt företag skapar vi en rekommendationsbas och kvalitetssäkrar att företagen matchar kundens uppdrag fullt ut. 

Vill ni veta mer hur ni kan bli en rekommenderad partner till Rekryti Förmedling! Se vår hemsida eller skicka oss ett mail så kontaktar vi er och berättar mer.

Hemsida: Rekryti Förmedling

Kontakt: [email protected]

Kontakt Branschen.se: [email protected]