Rekrytering och bemanningsföretaget A-hub fortsätter expansionen med nya kontor med tydlig lokal förankring runtom i Sverige.

– Starten för våra kontor i Malmö och Göteborg har överträffat alla förväntningar under 2020 vilket ger A-hub Group incitament att accelerera expansionen ytterligare under kommande år, säger A-hub Groups VD och grundare Markus Wibäck.

Efter en lyckad start i Göteborg förstärker man nu organisationen och ägarkretsen med John Andersson.

Med bred och gedigen erfarenhet från rekrytering och bemanningsbranschen tillför John kunskap, driv och affärsförståelse som blir viktiga pusselbitar i A-hub Göteborgs fortsatta tillväxt. John kommer närmast från OnePartnerGroup som Vice VD koncern och har dessförinnan bland annat drygt 10 år på Student Consulting som COO

– Att tillsammans med Maja äga och driva verksamheten i Göteborg känns oerhört stimulerade. Vi delar samma grundvärderingar och ser båda stora möjligheter med de senaste digitala plattformarna hos A-hub säger A-hub Göteborgs nye delägare och Vice VD John Andersson inför starten.

John kommer nu att tillsammans med Maja Wikemark, VD på A-hub Göteborg sätta full fart med uppbyggnaden av såväl organisation som bearbetning av den lokala marknaden. Just förankringen i regionen och fokuset på den lokala kännedomen samt närvaron blir viktiga grundpelare för bolagets fortsatta tillväxt.

Maja Wikemark, VD A-hub Göteborg, berättar mer; 

– Det känns oerhört häftigt att få välkomna John in i bolaget. John kommer att bidra med värdefull kompetens kring både business och ledarskap. Vi har nu ett grymt utgångsläge och ett starkt ledarteam som kompletterar varandra på plats i Göteborg. Känslan är att vi tillsammans kan göra något riktigt stort!

John Andersson tillträder sina nya uppdrag i A-hub Göteborg den 1 februari 2021.

A-hub, ett svenskt tech-bolag med siktet inställt på att revolutionera hur företag rekryterar.

Vi är en digital utmanare som utvecklar rekrytering och bemanningsbranschen i en riktning där just digitala lösningar möjliggör för företag och kandidater att matchas snabbare och med bättre kvalité, samtidigt som vi kan lägga större vikt på relationerna – på rätt ställen. För att möta den enorma efterfrågan på nytänk och flexibilitet satsar vi även på en snabb expansion genom utbyggnad av ett, för branschen, unikt franchise-koncept med fokus på den lokala närvaron.

Vi rekryterar och hyr ut personal inom flera branscher men är speciellt nischade inom IT/Tech, Finans och Marknad/Administration.

A-hub har kontor i Stockholm, Malmö och from november 2020 även Göteborg.

A-hub Group