Rekryteringen av Isabell Ternemo innebär en tydlig satsning på Interim Management av OnePartnerGroup Sydost, som ser ett fortsatt stort behov av flexibla kompetenslösningar på den lokala marknaden. Parallellt med uthyrning av interimkonsulter kommer Isabell att arbeta med både rekrytering och bemanning av chefer och specialister.

Isabell går från Drivhuset i Växjö där hon har varit verksamhetschef och tidigare affärsutvecklare. Hon har fått leda en föränderlig organisation och möta många unga entreprenörer med drömmar och idéer samtidigt som hon har fått en stark anknytning till det lokala näringslivet.

– Det känns oerhört spännande att få bli en del av OnePartnerGroup och att komma in i en för mig helt ny bransch, säger Isabell.

– Att anlita en interimkonsult är ett flexibelt alternativ som är positivt i situationer där man vill ha en smidig lösning och täcka upp ett tillfälligt behov. Samtidigt får man in en person med bred erfarenhet och som därmed kan sprida ny kunskap i organisationen.

Emma Hördegård, Verksamhetschef på OnePartnerGroup Sydost, ser Isabell som en mycket stark rekrytering till teamet.

-Isabells erfarenhet, nätverk och kompetens är betydelsefullt för oss på OnePartnerGroup. Vi är mycket nöjda över att hon valt att bli en del av vårt team och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med Isabell.