Sharp Recruitment & Consultants har på kort tid etablerat sig som en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax.

Vi är under kraftig tillväxt och söker nu ytterligare en kollega till våra moderna lokaler på Odengatan i Stockholm. Som rekryteringskonsult kommer du ges möjlighet att arbeta brett och varierande med många olika typer av rekryteringsuppdrag. Du får snabbt ett stort ansvar inom bolaget och därmed en brant utvecklingskurva. I rollen arbetar du både operativt och strategiskt med rekrytering- och bemanning av specialister inom främst Compliance, Risk & AML.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där din egen, företagets och våra uppdragsgivares utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att tjäna pengar. Vi vill att du utvecklas både genom utmaningar, bra stöd och vidareutbildning. Du får vara med och påverka vår verksamhet och strategi och får snabbt ansvar för egna ärenden och processer. 

Vi har lång erfarenhet av specialistrekrytering och har hjälpt många av Sveriges största bolag och finansiella institut med kompetensförsörjning inom våra områden Legal, Compliance, Risk, AML & Tax.

Om tjänsten

Som rekryteringskonsult kommer du att vara delaktig i att driva vårt arbete och utveckling inom rekrytering- och bemanning med fokus på områdena Compliance, Risk och AML. Du kommer arbeta med många uppdrag parallellt och ha löpande kontakt med såväl kunder som kandidater.

Du kommer ansvara för hela rekryterings- och bemanningsprocessen från ax till limpa och bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetspartners och kandidater. Rollen ställer höga krav på dig att snabbt lära dig och förstå behovet och utmaningarna i branschen. Du måste kunna arbeta strategiskt i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om dig

För att passa in i rollen bör du:

·       Ha en ekonomi- eller civilingenjörsexamen.

·       Ha god analytisk förmåga med ett starkt affärssinne.

·       Vara engagerad, social, kommunikativ med hög energinivå.

·       Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är ej ett krav men mycket meriterande.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du har stor nyfikenhet och stark vilja att utvecklas. Vidare är du initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet. Du måste vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. För att bli framgångsrik hos oss krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende gentemot kunder och kandidater.

Ansök Idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kring bolaget och tjänsten, ring Peter Ekström på 070-813 51 85 eller mejla [email protected]

Läs mer och skicka ansökan…