OnePartnerGroup förvärvar Ponto Bemanning och Rekrytering med verksamhet i Norr- och Västerbotten med kontor i Luleå, Umeå och Kalix. Förvärvet gäller från den 12 mars och innebär att OnePartnerGroup nu ökar sin lokala närvaro ytterligare i norra Sverige: ”Vi ser Ponto Bemanning och Rekrytering som en mycket bra plattform att expandera i en spännande region, med en stark tillväxt”, säger Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare OnePartnerGroup.

– För Ponto betyder förvärvet att vi utökar kandidatbasen som är ett viktigt bidrag i rådande regional tillväxt, öppnar möjligheter att vara en aktiv leverantör på nationella avtal samt kunna erbjuda lokala kunder hjälp med tillväxtresor i södra Sverige. Det händer mycket i vår bransch och nu kommer vi kunna ta del av den senaste utvecklingen. Hela personalen ser positivt på detta och vi ser fram emot att fortsätta vara den lokala leverantören men nu med helt andra förutsättningar att möta våra kunders behov, säger Peter Nilsson Sandlund, vd Ponto Bemanning och Rekrytering.

– Vår vision är att vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag och med förvärvet av Ponto tar vi ytterligare kliv att bli just det. För oss på OnePartnerGroup är det lokala engagemanget otroligt viktigt och grunden i vår affärsidé. Ponto är ett fint bolag som har verkat i över 9 år i branschen och tillsammans stärker vi vår position ytterligare på marknaden. Vi är väldigt stolta över detta förvärv och välkomnar Ponto till OPG-familjen, säger Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare OnePartnerGroup.

Läs mer om OnePartnerGroup och Ponto

Kontaktpersoner:

Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare OnePartnerGroup

Tel: 070-776 65 92 ; E-post: [email protected]

Peter Nilsson Sandlund, vd Ponto Bemanning och Rekrytering

Tel: 070- 5499482 ; E-post: [email protected]