Poolia samlar sin svenska Life-Scienceverksamhet i ett eget bolag med det gemensamma varumärket Poolia Life Science.

Klicka här för att se hela releasen.

För ytterligare information kontakta:
Sara Lindström PhD, VD Poolia Life Science [email protected], +46(0)70-821 50 13

Jan Bengtsson, Koncernchef Poolia AB, [email protected] , +46 (0)73-600 68 10

Pooliakoncernen arbetar med Uthyrning och Rekrytering av personal samt med Interim Management och Executive Search. Verksamheten bedrivs under de två varumärkena Poolia och Uniflex. Poolia finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och arbetar framförallt med personal inom Ekonomi, Bank/Finans, IT, Life Science, Teknik, Kontor och Administration. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar framförallt med personal inom Industri, Lager, Bygg och Kundservice. Koncernens moderbolag Poolia AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Bolagen inom den svenska delen av Pooliakoncernen är medlemmar i Almega-Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och/eller Akademikerförbunden.