I över en månad har Recruitment Awards ledning och juryn arbetat med att gå igenom samtliga nominerade bidrag och kommit allt närmare i processen att nominera tre finalister i varje kategori. 

Finalisterna kommer officiellt offentliggöras första veckan i April för samtliga kategorier. Information läggs ut på branschen.se samt på galans hemsida. Samtliga finalister informeras personligen. I och med rådande omständigheter har vi tillsammans med våra samarbetspartners beslutat att flytta datumet för Recruitment Awards prisutdelning och gala.

Vi har varit överens om att ge det en sista chans att genomföra galan i fysisk form. Detta har resulterat i att vi flyttar på prisutdelningen och galan till den 20 maj.

Om det aktuella läget skulle visa sig förhindra möjligheterna att ha en tillställning på Berns Salonger kommer galan att genomföras i digital form den 20 maj. Vi har dessutom beslutat oss för att göra en viss anpassning av formatet och kategorier.  – Årets Digitala kundföretag –  Årets Digitala verktyg –  Årets säljare –  Årets marknadsförare kommer samtliga att utgå och inte delta i tävlandet. Mer information om detta kommer att finnas på Recruitment Awards hemsida.