Branschen.se (Sveriges ledande oberoende forum för och om rekrytering och bemanning) i samarbete med Rekryti Förmedling kvalitetssäkrar den svenska  rekryterings och bemanningsmarknaden.

Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. Vi kvalitetssäkrar marknadens rekryterings och bemanningsföretag och hjälper företag och organisationer att hitta rätt samarbete och leverantör.  

Vår kännedom och inblick kring marknadens aktörer garanterar våra kunder oberoende och granskande rekommendationer över vilka företag som matchar deras behov fullt ut. Genom analyser, kontroller, referenser och bedömningar kvalitetssäkrar vi marknaden och matchar rätt företag till kommande rekryterings och bemanningsuppdrag.

Våra rekommenderade medlemmar är uppdelade inom 12 kategorier beroende på vilken nisch och segment de representerar. Dessutom finns indelningar på om företagen arbetar lokalt, regionalt eller hela Sverige med sina rekryterings och bemanningsuppdrag

Detta innebär att oavsett om ni behöver personal inom Ekonomi, IT, Bygg, Sälj, HR, Industri etc. Om ni söker säljare, ekonomer, projektledare, tekniker, chefer, VD eller andra typer av yrkeskategorier kan vi rekommendera rätt rekryterings och bemanningsföretag som har genomgått vår kvalitetssäkring där vi garantera er kvalitativa och lyckade samarbeten och utfall. 

Att anlita oss, för att vi ska matcha och rekommendera rätt företag till era uppdrag, är helt kostnadsfritt. Ni kan få upp till tre rekommendationer av företag som passar ert uppdrag. Vi går tillsammans igenom er kravspecifikation och övriga önskemål och påbörjar matchningsprocessen med våra medlemmar. Inom några dagar får ni ett till tre företag som vi rekommenderar byggt på era önskemål. Våra medlemmar får information att de blivit rekommenderade och matchade men ni väljer vilket företag ni eventuellt vill anlita. 

Läs mer om vår unika tjänst på https://www.rekrytiformedling.se

På hemsidan kan ni skicka in er intresseanmälan så hjälper vi er att kvalitetssäkra ert kommande val av rekryterings och bemanningsföretag. 

Vill ert företag också bli kvalitetssäkrat och få möjlighet till att få bli rekommenderat till nya kunder. kontakta oss här. [email protected]