Kontoret i Helsingborg förstärks med ytterligare 2 medarbetare.

Från slutet på mars hittar ni Johanna Holmberg i rollen som säljande konsultchef och Sofia Brännerud i rollen som personalassistent. Sofia håller på att avsluta sina studier och kommer finnas på deltid hos oss fram till sommaren och därefter övergår hon i en heltidsanställning. 

Planerna framåt är att utöka den interna styrkan ytterligare för att kunna möta en ökad kundefterfrågan och kunna tillgodose marknadens behov av kompetent personal inom industri och teknik. Processbemannings VD Anne Klåve är glad att meddela att året börjat starkt.

”Under mars/april har vi sett en kraftig ökning i behov bland våra kunder inom både rekryterings- och bemanningssegmentet. Ett stort fokus har lagts på att säkerställa dessa tillsättningar och att skapa den bästa möjliga matchningen av kompetens.”


Johanna Holmberg

Om Johanna
Johanna förstärker oss på Processbemanning med flera års erfarenhet från rekrytering och bemanning. Hon har jobbat med storavälkända kunder i Skåne och besitter djup kompetens inom vår nisch.

Johannas egna ord;
”Här på Processbemanning är alla välkomna och jag känner mig redan som en i gänget. Med min erfarenhet och bakgrund ifrån branschen är jag övertygad om att jag kommer kunna bidraga i Processbemannings fortsatta tillväxtresa.”


Sofia Brännerud

Om Sofia
Sofia har ett genuint intresse för personalfrågor och studerar just nu Service management och tjänstevetenskap, kandidatprogram Lunds universitet. Tidigare studier har även innefattat Business Management och Human Relations vilket vi kommer få stor nytta av framåt i vår tillväxt.

Sofias egna ord:
”Jag ser fram emot att komma in och lära mig mer om våra kunder och konsulter och att få mer praktisk erfarenhet av att arbeta i ett bemanningsföretag med lokalförankring.” 


För information och frågor, kontakta:

Anne Klåve, VD. 073-341 46 68 | [email protected]

Processbemanning AB | Vasatorpsvägen 3 254 57 Helsingborg | www.processbemanning.se