Galan Recruitment Awards juryarbete är i mål och vi kan nu berätta vilka företag och personer som utsetts till finalister i de olika priskategorierna.

Under vintern har nomineringar inkommit till de annonserade priserna och vi vill tacka jurygrupperna för deras fina insats med att utse tre finalister till varje pris.

Galan Recruitment Awards syftar till att samla branschen som består av rekrytering, bemanning, konsulting- och gig-bolag i Sverige. Planen var från början att ha en storslagen branschfest på Berns salonger i Stockholm för att skapa förutsättningar för spontana möten och nätverkande, men med tanke på restriktionerna och läget i omvärlden har vi fått ställa om till ett helt digitalt event. Vinnaren i varje kategori kommer att kommuniceras den 27 maj genom en direktsändning.

Syftet med Galan är att uppmärksamma rekrytering och bemanningsföretag som under 2020 gjort en särskild insats för vår bransch. Det kan handla om allt från innovationer till kompetens- och kvalitetshöjning, från kommunikation till framgångsfaktorer eller en imponerande nöjd kund- eller kandidat-index

Besök Recruitment Awards hemsida för att ta del av finalisterna i samtliga kategorier


Tack än en gång till alla jurygrupper för ert fina arbete. De som deltagit i juryarbetet är: Marianne Olsson, Lars Henrik Friis Molin, Catharina Kallmert, Glenn Hodges, Hans Makander, Anna Nedeby Bar-Am, Helene Norinder, Anders Åkerman, Fredrik Blomqvist, Annie Lindmark, Alex Warris, Nora Bavey, Nour Abdusalam, Jon Josefsson, Joakim Jardenberg, Arne Dahlberg, Patrik Hellberg, Lotta Amnebjer Nordqvist, Eleonor Åslund, Karl Kwarnmark, Mikael Olsson.

Nu ser vi fram emot att annonsera vinnaren den 27 maj. Mer information om Galans sändningstider och innehåll kommer att kommuniceras ut inom kort. 

Marianne Olsson
Ordförande för juryarbetet på Recruitment Awards 2020