Jessica Grip, Emily de Piro och Mia Ljunggren

WorkStudio är ett nystartat konsultuthyrnings- och rekryteringsföretag inom kommunikationsbranschen med fokus på tjänster inom kommunikation, marknad och tech.  Stjärnrekryterarna Jessica Grip, Emily de Piro och Mia Ljunggren är grundarna och kommer senast ifrån Inhouse.

Vår affärsidé är att fortsätta göra det vi är bäst på, dvs att via rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling förmedla de bästa kandidaterna på marknaden genom att matcha rätt kompetens till rätt tjänst och uppdrag. Vi kommer även jobba aktivt med att bli marknadsledande i vår bransch gällande inkludering och mångfald. Vårt gemensamma nätverk inom marknad och kommunikation är stort efter mer än tjugo år på olika reklambyråer, marknadsavdelningar och senast som rekryteringskonsulter och chefer på rekryteringsföretag.                               

– Vi som arbetar inom rekrytering, är noga med att säga att vi arbetar kompetensbaserat och att varken ålder, kön eller nationalitet spelar någon roll, men trots det ser vi en homogen kommunikationsbransch. Därför har vi allierat oss med några av branschen främsta språkrör inom mångfald och inkludering. Tillsammans kommer vi bygga upp ett nätverk med rekryterande chefer i kommunikationsbranschen för att utmana och inspirera med målet att långsiktigt förändra branschen säger Mia Ljunggren.

–  Vi vill vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch som ser fördelarna med mångfald och inkludering. En bransch som vi är stolta över att få vara en del av.

WorkStudio består idag av fem personer som arbetar i verksamheten och har intention att växa snabbt. Företaget arbetar med rekrytering och konsultuthyrning av tjänster på marknadsavdelningar, inhouseavdelningar och kommunikationsbyråer.

Vill ni veta mer om WorkStudio, vänligen läs mer på workstudio.se eller kontakta Emily de Piro mobilnummer 070-843 4407.