Året 2020 har verkligen varit ett succéår för många som arbetar med e-handel. I media har framgångar för företag och företagare avlöst varandra, men vi har inte läst mycket om alla de hjältar som slitit under året för att ro framgångarna i hamn.

Vilka är alla personer bakom skärmarna som varje dag banar vägen för hur framtiden kommer se ut?

På det nischade rekryteringsföretaget E-Commerce Recruit jobbas det väldigt tätt med dessa stjärnor och vet exakt hur slitsamt det är att sitta i det dolda (kanske från hemmakontoret) och bygga upp något utan att vara i fokus. Vi vet med hundra procents säkerhet att dessa människor inte bara är några i mängden, de kämpar, sliter och gör det omöjliga möjligt.

E-STAR AWARDS lanserades 2020 och blev direkt en succé med en enorm mängd nomineringar och tusentals röster. Självklart fortsätter vi även 2021 med att tillsammans med branschen hylla personer som gjort en bedrift inom svensk E-handel under året.

En medarbetare är företagets viktigaste resurs och de kan inte hyllas nog. Inget företag lyckas utan hårt arbete och med enskilda individer som vågar sticka ut hakan och göra det där lilla extra. Dessa personer får alldeles för lite tid i rampljuset och det är det E-star Awards handlar om – att lyfta fram personerna bakom framgången”, förklarar Sanny Malmberg, CEO på E-commerce Recruit.

E-Star Awards är ett pris som delas ut för att lyfta fram och hylla alla medarbetare som gör E-handelssverige så fantastiskt. I år delar det ut fem priser till stjärnor i branschen;

 • Årets Digitala Marknadstjärna
 • Årets E-commerce Rookie
 • Årets E-commerce Manager
 • Årets Drivkraft inom Hållbarhet
 • Årets E-handelsprestation (Huvudpriset, Årets E-star).

Läs mer om priserna här: https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Alla kan nomineras

E-star Awards är en hyllning för alla i organisationen som gör en fantastisk insats i det dolda. För att ingen ska missas hålls det en öppen nominering där kollegor, ledare och samarbetspartners kan nominera den eller de personer som de tycker förtjänar att lyftas fram. Det går bra att nominera vem som helst så länge man bara kan motivera varför personen förtjänar att vinna i respektive kategori. Nominering pågår under perioden 3e maj tom den 20 augusti. 

Vem utser vinnarna

Vinnaren av huvudpriset; Årets E-handelsprestation, utses av en Jury sammansatt av personer med en bred kompetens av branschen (se bilaga 1) och delas ut den 30e september på NXT Stockholm. De fyra kategoripriserna tilldelas efter röstning på de utvalda finalisterna i vardera kategori. 

Läs mer om E-STAR AWARDS

https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Kontakt och mer info:
Sanny Malmberg
[email protected]

0726006422

Årets Jury

 • Pernilla Nyrensten, Grundare och CEO RevolutionRace.
 • Johan Svensson, VD Ehandel.se
 • Fredrik Palm, CEO Desenio
 • Jonas Carlström, Facebookexpert och föreläsare
 • Pingis Hadenius, CEO och medgrundare till Löwengrip
 • Sara Öhman, Marketing specialist och konsult
 • Kristoffer Väliharju, VD CDON
 • Sanny Malmberg, CEO och medgrundare på E-commerce Recruit

Förra årets vinnare

Förra årets lyckliga vinnare är ett facit att med passion och rätt fokus så kan man uppnå både otroliga framgångar inom företaget men även bli uppmärksammade med ett pris.

Årets digitala ledare
Rikard Lyko – Lyko

Årets marknadsförare
Emma Carlson – MM Sports

Årets E-commerce Manager
Peter Olsson – Teknikproffset

Årets E-handelsprestation
Mikael Snabb, Caia cosmetics