Är ni också måna om era giggare och vill att gig-ekonomin ska utvecklas?  

Vi på Nordic Viewpoint genomför nu en undersökning på uppdrag av Birmingham Universitet, där vi skulle vilja prata med giggare om deras erfarenheter. Vi söker personer som arbetar/tar uppdrag utifrån en plattform/app och som vill delta i en online intervju (ca 45 minuter, på engelska). Vi är speciellt intresserade av att höra från giggare som exempelvis frilansande frisörer eller make up artister, personer som jobbar med barnpassning, hjälper folk med deras ärenden, klipper gräs, städar, jobbar med leverans eller något helt annat, vi vill höra från dem! Undersökningens syfte är att belysa och förstå skillnader i regelverk i olika länder för giggare. Som tack för deltagandet erhåller alla giggare ett presentkort på 400 SEK från Gogift.se.

Vill ni ge era giggare möjligheten att delta i denna undersökning? Tipsa de gärna att gå in på länken nedan för att läsa mer och svara på några inledande frågor för att se så de passar in i vår målgrupp:

https://survey.euro.confirmit.com/wix/p742716354770.aspx?source=cc

Om du har några frågor angående denna undersökning är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller genom att ringa 031 – 787 25 55.

Vi ser fram emot att höra från era giggare!