Den 27 maj kl 16.00 livesänds Recruitment Awards galan här på branschen.se

Under galan kommer vi att presentera samtliga finalister och hylla vinnarna i galans 12 kategorier. Vi välkomnar även Marianne Olsson, galans juryordförande, Patrik Eidfelt, Förbundsdirektör Kompetensföretagen, Lars Henrik Friis Molin och Karl Kwarnmark från Talent Venture Group med flera, som kommer att medverka under livesändningen.

Galans programledare är Fredrik Berling. För många är Fredrik känd som programledare på TV. Han var bland annat med och startade Hjärnkontoret och har sedan dess arbetat bland annat på TV-Sporten och Kunskapskanalen. Numera är han en av Sveriges mest anlitade moderatorer. 

Fredrik Berling leder galan

Hej Fredrik! Hur står det till såhär veckan innan galan? 
Tack bra! Frisk, kry, förväntansfull och laddad. 

Red: Inte nervös? 
Näe, med mina 20 år som programledare och moderator för otaliga konferenser, galor och program i radio och TV så känner jag mig rätt lugn och trygg. 

Red: Men lite fjärilar i alla fall? 
Absolut och det är som det ska vara för att jag ska få rätt energi och fokus. 

Red: Du besitter ju en perfekt kombination av erfarenhet från både studio och livescen. Vilken är den största utmaningen med en digital gala? 
Det är såklart stämningen. Vi är alla överens om att den stämning, spänning och atmosfär som en gala på Berns IRL ger inte går att återskapa digitalt. Men nu är det som det är så då kör vi lite rappare och enklare vilket i sig inte förtar äran att vinna. 

Red: Finns det nån gemensam nämnare i alla dom galor och prisceremonier du varit med på?Det är glädjen hos alla dom som får vara med och fira. Oavsett om man vinner eller inte så är man där för att man själv eller branschkollegor hyllas för nåt bra man gjort. 

Red: Vilken relation har du själv till vår bransch? 
Den är nära! Dels för att jag har modererat flera konferenser för olika företag i er bransch, och dels för att jag ju är konsult som outsourcas på olika uppdrag av varierande längd. Så jag känner mycket väl till dom utmaningar och möjligheter som bemanningsbranschen står inför. Därför ska det bli extra kul att få leda Recruitment Awards. 

Red: Det ser vi fram emot! Tack för pratstunden. 
Tack själv!