Årets Interimsföretag – Interim Search
Tack vara en hög kommersiell aktivitet lyckades Interim Search under året inte bara öka det totala avtalsvärdet utan även omsättningsmässigt slå all-time-high. Grunden till detta resultat är ett gediget lagarbete som har präglats av företagets kultur och dess kund och kandidaterbjudande. 


Årets GIG Företag 1 – Gigger Group
Gigger Group har under året utmärkt sig som årets uppstickare. De utmanar och erbjuder 
giggare och företag fler möjligheter, fler tjänster och enklare hantering. Genom att försäkra alla giggare, erbjuda ett extra pensionssparande och en kostnadsfri inkassotjänst utmanar de branschen inom egenanställning, finansiella tjänster och matchning. 
Årets GIG Företag 2 – AppJobs

Priset delas ut till AppJobs för det förändringsarbete man genomförde under 2020 på den globala jobbmarknaden. Med 120 000 nya medlemmar, bara i Mars månad, lyckades man under året förbättra matchningen för gigplattformarna med snabbare on-boardning samtidigt som man skapade ett reward program för sina gigarbetare där de kan samla alla sina gigs och poäng per intjänad dollar. En välförtjänt arbete och utveckling som förtjänar priset årets gig företag. 


Årets Innovationsföretag – Tengai
Med stort pådrag har de tagit både Sverige och världen med storm för sin innovation! Med inriktningen mot fördomsfri rekrytering bidrar de inte bara till att öppna upp rekryteringsprocessen för alla sökanden och skapa högre kvalitet i intervjuprocessen, de driver även frågan kring framtidens rekrytering i sann innovationsanda. 


Årets Jämställdhetspris – Ceretai


Årets Kommunikationskampanj – Academic Work
Academic Work har lyckas hålla en tydlig kommunikation mot sin målgrupp. De har en stor kunskap om målgruppen och baserat på undersökningar är kampanjen relevant med tydlig kommunikation och tonalitet som engagerar målgruppen. Man tar fram nya kampanjidéer men håller fast vid sin grafiska profil och visuella identitet vilket målgruppen känner igen och vet vem avsändaren är. 


Årets Mångfaldsföretag – Talangakademin
Talangakademin strävar efter att ge fler möjlighet att känna sig inkluderade i samhället oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, etnicitet eller ekonomisk ställning. Att under 2020 ha tagit hand om 500 arbetslösa där 60 procent matchades till validerad praktik och 56 procent gick vidare till arbete eller studier är imponerande och resulterar till att utses som en värdig vinnare. 


Årets Rekryterare – Klara Eidhagen
Klara Eidhagen sätter relationerna främst både i kund och kandidatled. Oavsett vem kunden är eller var kandidaterna befinner sig i rekryteringsprocessen finns kontakten och relationen alltid nära tillhands. Med 100% nöjda kunder under 2020 och på frågan om hur kandidat upplevt rekryteraren kammade Klara hem 10 av 10 hos 43 svarande kandidater! 


Årets Ledare – Rebecca Moberg
Rebecca Moberg har arbetat med bemanning sedan hon var 21 år. Hon har ett innovativt och coachande förhållningssätt och har fångat upp ensamkommande, asylsökande, seniorer och studenter till sin verksamhet och stöttar sina konsulter med både bostad och trygghet utöver sin roll som arbetsgivare. Hon är en attraktiv arbetsgivare och får in cirka 50 kandidat-cv:n per dag. Under endast 5 år har hon och företaget lyckats nå en omsättning över 100 miljoner kronor. 


Årets Bemanningsföretag – Poolia Uniflex
Poolia Uniflex har under året arbete med att utarbeta en ny gemensam kultur, ett gediget värderingsarbete och inte minst en ny genomgripande försäljningsstrategi. Resultatet av detta arbete är imponerande: Positivare kunder, medarbetare och konsulter och till sist men icke minst – ökade marknadsandelar. Poolia Uniflex är årets värdiga vinnare och ett av de mer spännande företagen i branschen att följa framöver 


Årets Rekryteringsföretag – Skillway
Förutom att Skillway har visat resultat och styrka under ett år fullt av utmaningar har de en beundransvärd syn på både kandidat och kund i rekryteringsprocessen. De har manifesterat en tydlig övertygelse att människor som lever i balans mellan arbete och fritid är lyckligare och mer produktiva. Man ser till individen och vill ge varje människa en chans att glänsa. 


Årets Rekryteringsföretag – Xamera
 Xamera har vänt upp och ner på karriärsamtal, jobbsökande och rekrytering. Genom att utgå ifrån den unga ingenjören har de lyckats med att vara brygga mellan examen och arbetslivet. De har lyckats! Vilket inte minst återspeglar sig i deras tillväxt de senaste åren. 


Årets Rekryteringsföretag – Unik Resurs
Unik Resurs har visat prov på ambition och passion och har en imponerande kombination av nöjda kunder, kandidater och anställda samt goda ekonomiska resultat, under ett, för rekryteringsbranschen, mycket utmanande år. Företagets resultat och arbetssätt där rekrytering inte bara är rekrytering utan att det i själva verket handlar om utveckling gör Unik Resurs till en värdig vinnare av kategorin Årets rekryteringsföretag.