Hej!

Till dig som inte hunnit kika på vår inbjudan som gick ut i fredags (se nedan). Vi hoppas att få se dig på vårt lanseringsevent. Varmt välkommen!

På Nova har vi under vintern och våren arbetat med att skapa Nova 111, Sveriges första evidensbaserade talanglista!

Med Nova 111 har det varit vår målsättning att identifiera Sveriges främsta talanger på arbetsmarknaden upp till och med 35 års ålder.
Vi vill nu bjuda in dig till vårt “Nova 111 Launching Event” där vi kommer att presentera namnen på de personer som utgör Nova 111 listan 2021 samt de personer som fått högst “score” i varje kategori och även totalt. Med hänsyn till Covid kommer eventet att genomföras digitalt den 1:a juni klockan 17:00-18:00.

Agendan den 1:a juni kommer i korta drag att se ut som följer:

  • Introduktion av projektet
  • Talangmarknaden idag och imorgon
  • Presentation av “Jury’s” choice (vinnaren i varje kategori)
  • Presentation av Nova 111 Acceleration Program för de som är med på Nova 111 på listan
  • Intervju med totalvinnaren, vår “Super Nova of the Year”

Mer om Nova 111

Nova 111 listan utgörs av högpresterande talanger inom elva olika kategorier – från politik och tech till finans, entreprenörskap och social impact. Syftet är att lyfta fram och erbjuda utvecklingsmöjligheter för Sveriges mest lovande yrkespersoner och att genom användandet av beprövad urvalsmetodik se bortom mediebrus och fördomar för att istället fokusera på det viktigaste: talang, i form av förmåga och potential, oavsett kön och bakgrund.

Nova Talent har funnits i olika skepnader sedan 1997. I projektet Nova 111 använder vi all den kunskap som utvecklats över 20 år för att identifiera, och utvärdera talanger. Vem som helst har kunnat nominera en person (en kollega, chef eller bekant) som de tycker förtjänar en plats på listan. Kandidaterna har sedan gallrats via en flerstegsprocess där prestationer, CV-granskning, videointervju, problemlösnings- och personlighetstest vägts samman för att skapa en opartisk uppfattning av kandidaten.

En jury om totalt cirka 55 personer bestående av bland annat seniora ledare och branschexperter, HR direktörer och experter på personbedömning har sedan granskat och betygsatt kandidaterna i de olika kategorierna för att gallra fram de 10 starkaste namnen i varje kategori, en vinnare per kategori (“Jury’s Choice”) och en totalvinnare (“Super Nova of the Year”).


‘The Nova 111 List’ in Sweden

Niklas Aubell
[email protected]
+46 73 3434598
Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm
www.novatalent.com

Magnus Dovärn
[email protected]
+46 73 9183334
Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm
www.novatalent.com