Pressmeddelande 2021-06-22

Insitepart fortsätter sin satsning på att vara den ledande drift- och kompetenspartnern inom logistik. Maria Johansson rekryteras som vd för Insitepart Solutions och kommer att ingå i koncernledningen med ansvar för site-driftlösningar samt expert- och projektstöd. Maria efterträder medgrundaren Adis Begovic som blir kvar i koncernen, men med ett ökat fokus på strategisk affärsutveckling och projekt.

Maria Johansson Fotograf Nina Jarlholt

Maria Johansson har en lång och gedigen bakgrund som konsult och rådgivare inom lager och distribution, varav de senaste fyra åren som managementkonsult på MYSIGMA.

– Vi är oerhört glada över att Maria har valt att komma till oss. Med hennes erfarenheter från att utveckla driftlösningar åt flera av de mest välkända varumärkena inom retail och e-handel kommer hon vara en värdefull tillgång för våra uppdragsgivare. Inte minst med tanke på hennes specialistkompetens inom lagerautomation, där hon kanske har den tyngsta meritförteckningen i branschen, säger Tobias Jonasson, vd och koncernchef på Insitepart.

Insitepart upplever just nu en stark tillväxt med ökade volymer från både befintliga kunder och nya uppdrag. Rekryteringen av Maria Johansson är ett led i att säkerställa rätt ledarskap och specialistkompetens för fortsatt lönsam tillväxt.

– Jag är jätteglad och lika ödmjuk över mitt nya uppdrag. För mig är Insitepart förknippat med ett unikt erbjudande, där man i driftnära samarbeten stöttar både varuägare och logistikaktörer. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med kollegor och partners få utveckla Insiteparts roll som drift- och kompetenspartner vidare, säger Maria Johansson.

Maria Johansson tillträder sin tjänst på Insitepart den 1 september 2021.

Kontakt:
Tobias Jonasson,
VD och koncernchef Insitepart, 
[email protected],
+46 (0)70-627 36 67Om Insitepart:
Insitepart är en drift- och kompetenspartner inom logistik, med ett specialiserat tjänsteutbud inom lager- och terminaldrift med tillhörande stödtjänster. Vi erbjuder flexibla drift- och bemanningslösningar, rekrytering, expert- och projektstöd samt erfarna chefer och ledare. I partnerskap med våra kunder arbetar vi för att skapa mätbara effekter, där vi delar hängivenheten att nå uppsatta mål. Sedan starten 2015 har vi fått förtroendet att samarbeta med ett stort antal kunder varav flera är ledande i sin bransch. Då vår framgång ytterst bygger på kompetenta och dedikerade medarbetare, vill vi attrahera rätt kompetens och talanger genom att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Insitepart omsätter ca 400 miljoner SEK och sysselsätter ca 900 medarbetare.