Idag byter Poolia Ekonomi namn till Poolia Finance. Namnbytet är ett led i Poolias satsning på ökad specialisering och ett avstamp mot att ännu bättre kunna möta marknadens ökade behov av specialist- och chefskompetens inom ekonomi och finans.

Likt våra kunder är Poolia Finance specialister inom ekonomi och finans. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har antingen egen branscherfarenhet och/eller lång erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen. Våra kunder är bolag, företag och organisationer i alla storlekar och återfinns inom både det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Gemensamt för alla Poolia Finance kunder är att de har höga krav på oss för att hitta rätt konsulter och kandidater till dem.

Vårt nya namn Poolia Finance speglar det moderna företag vi är idag. Vi arbetar med flertalet digitala verktyg för att på bästa sätt kunna matcha kundernas behov mot våra kompetenta konsulter och kandidater. Vi når ut till ett stort nätverk av arbetssökande beredda på nya utmaningar och arbetsplatser, säger Charlotte Hoflin, VD Poolia Finance.

För ytterligare information kontakta:

Charlotte Hoflin, VD Poolia Finance, [email protected], 072-077 21 15

Jan Bengtsson, Koncernchef Poolia, [email protected], 073-600 68 10

Pooliakoncernen arbetar med Uthyrning och Rekrytering av personal samt med Interim Management och Executive Search. Verksamheten bedrivs under de två varumärkena Poolia och Uniflex. Poolia finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och arbetar framförallt med personal inom Ekonomi, Bank/Finans, IT, Life Science, Teknik, Kontor och Administration. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar framförallt med personal inom Industri, Lager, Bygg och Kundservice. Koncernens moderbolag Poolia AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Bolagen inom den svenska delen av Pooliakoncernen är medlemmar i Almega-Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och/eller Akademikerförbunden.