Vill du vara med på vår roliga resa och vara en i gänget som tar vår konsultverksamhet till nästa nivå. Vi söker dig som har cirka 1 – 3 års erfarenhet som konsultchef, konsultansvarig eller som rekryterare av konsulter i bemanningsföretag. Du är en ”peoples-person” som har erfarenhet av att leta och matcha konsulter, är affärsmässig och tycker det är roligt att lösa uppdrag.

En rolig och utvecklande roll som konsultchef i ett härligt och framåt gäng på Sharp Recruitment & Consultant.

Vi är specialister och arbetar inom områdena Legal, Compliance, Risk, AML, Tax & Finance. Det är bra om du har erfarenhet av något av områdena men inte nödvändigt, vi utbildar dig i det du behöver. Vi är genuint intresserade av dig som person, dina drivkrafter och potential. Hos oss kommer du att få on-boarding, en utvecklingsplan och allt eftersom du utvecklas i din roll får du mer ansvar.  

På Sharp erbjuder vi en arbetsplats där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktig som trivsel, humor och möjligheten att växa. 

På Sharp är vi intresserade av vad du tycker och vill att alla är med och bidrar till verksamhetens strategi och utveckling. Det är högt i tak och vi hjälper varandra. Det är en professionell och affärsmässig miljö där det också är mycket skratt om dagarna. Hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas genom bra stöd, roliga utmaningar och vidareutbildning.

Om tjänsten

Du kommer att söka och rekrytera kandidater till konsult- och bemanningsuppdrag. Det sker via annons och search, beroende på tjänst. Försäljningen av uppdrag sker via säljkåren som du jobbar nära med. Ditt uppdrag kommer att primärt ligga mot kandidater, konsulter och uppföljning med kunder. Vi har inga vattentäta skott och hjälper varandra då det behövs oavsett om det gäller rekryterings- eller bemanningsuppdrag.

Dina arbetsuppgifter

 • Söka kandidater till uppdrag och proaktivt via annons och search
 • Rekrytera bemanningskonsulter 
 • Matcha konsulter mot uppdrag
 • Hålla kontakt och nätverka med konsulter, kandidater och kunder
 • Göra uppföljningar på befintliga uppdrag
 • Ju mer du växer in i din roll desto mer ansvarsuppgifter får du -inriktning är något vi diskuterar tillsammans 

Vem är du

 • 1 – 3 års yrkeserfarenhet som konsultchef, konsultansvarig och/eller konsultrekryterare i bemanningsföretag
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • Tycka om att nätverka (IRL och i sociala media)
 • Akademisk utbildning, ej ett krav men meriterande
 • Resultatinriktad
 • Problemlösare

Vilka vi är

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsföretag inom Legal, Compliance, Risk, AML, Tax & Finance. Våra uppdragsgivare består utav några av världens största och mest spännande företag som t ex finans-, IT-, industri- och fastighetsbolag, banker samt advokat-, konsult- och revisionsbyråer. 

Vi är i ett expansivt skede, även under pandemin, och tillväxten fortsätter så nu söker vi ytterligare engagerade och driftiga kollegor till vårt härliga gäng. Vårt huvudkontor är i Stockholm och vi har även kontor/work-desk i Tel Aviv samt Paris.

Övrig information

Start: omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare 

Placering: Sharps kontor på Odengatan 17, Stockholm

Sista ansökningsdag: 30:e september 2021.

Vid frågor vänligen kontakta Ilona Orgmetz på 0736-79 74 72 eller [email protected] Det går även bra att kontakta Ron Cohen på 073-5185188 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.