Talents of Sweden arbetar sedan 2012 utifrån sin affärsidé att leverera en förstklassig rekryteringsupplevelse av interima och permanenta positioner inom våra specialistområden ekonomi, bank, finans och försäkring. De vill driva en förändring i svenskt och internationellt näringsliv kring synen på rekrytering och öka fokus på personen bakom CVt.

Med nytänkande arbetssätt hittar de kärnan i sina kunders behov. De engagerar sina kandidater i olika forum och utgör en långsiktig partner i deras karriär. Kunderna ser dom som en betrodd rådgivare i frågor som berör rekrytering och organisation.

De beskriver sig själva som ”Karriärplattformen för de främsta ekonomerna, näringslivets sätt att finna dem.”

Vår värdegrund i kombination med metodiken vi utvecklat ökar träffsäkerheten och minskar riskerna vid rekrytering och konsultinköp. Vi fokuserar på permanenta och interima roller på generalist-, specialist- och chefsnivå inom våra kompetensområden med ett kvalitetsresultat som står sig starkt i konkurrensen säger Andreas Alexander, VD på Talent of Sweden.

En stor nyhet är att vi har lanserat en Podd som heter Ekonompodden. Den är för ekonomen i sin karriär där vi har släppt nya avsnitt. Vi är ensamma på marknaden med en just sådan podd. Du finner podden här

Läs mer om Talents of Sweden