Fredagen den 2:a juni kom beskedet. Ett datum och ett besked som kom att bli en milstolpe hos oss på Effektiv. Nervositeten var påtaglig, förväntningarna satt i väggarna och stämningen kunde likställas med den vid en straffläggning. Skulle det bli stolpe in eller stolpe ut? Vi klickade upp mailet innehållandes beskedet. Det visade sig bli mitt i prick. 

Det är med glädje, stolthet och sportslig ödmjukhet, som vi kan berätta att Effektiv är med och vinner en viktig och nationell upphandling. Effektiv är nu en av de leverantörer som får vara med och leverera till kommuner och regioner genom att ingå ramavtal med Adda Inköpscentral, ett företag inom Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Vi har vunnit en match i den offentliga sektorn. Det här var helt enkelt en målchans vi inte ville missa.

Effektiv, kompetensbaserad och träffsäker rekrytering

Vi är otroligt glada över att Adda Inköpscentral, precis som Effektiv, ser vikten av att rekrytera kompetensbaserat och träffsäkert utifrån vetenskaplig forskning. Genom en dedikerad verksamhetsanalys, ett kvalitativt hantverk och flera innovativa metoder kommer Effektiv att underlätta, förenkla och stödja offentliga arbetsgivare i sitt rekryteringsarbete. Genom våra medarbetare med många år i branschen kommer vi att assistera arbetsgivarna på deras hemmaplan genom att framtidssäkra och kvalitetssäkra rätt kompetens. 

Ett ramavtal – 58 möjligheter 

Effektiv vann och tilldelades samtliga områden som lämnades in till upphandlingen för Adda Inköpscentral. Det innebär att Effektiv i fyra år framåt kommer få möjlighet att rekrytera åt upp till 58 kommuner i Halland, Västra Götaland och Jönköping. Ramavtalet medför möjligheten att avropa kvalitativa tjänster inom följande områden:

-Executive Search inom Top Management
-Executive Search inom Ekonomi/finans/juridik/HR/administration/kommunikation/ information
-Executive Search inom IT
-Executive Search inom Teknik/engineering/tillväxt/stadsbyggnad/fastighet/energi
-Annonserad rekrytering
-Second opinion/Fördjupad personbedömning 

Vi ser med spänning fram emot att få leverera inom dessa segment och vi har laguppställningen redo! 

Tillsammans går vi mot GULD 

Grattis säger vi till såväl Effektiv som Adda Inköpscentral för att vi vill spela i samma lag. Tillsammans går vi mot GULD, som också beskriver Effektivs värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Med oss på Effektiv får du ett långsiktigt partnerskap, en innovativ helhetslösning och ett skräddarsytt lag som lär känna just din verksamhet.

Tack Adda Inköpscentral för förtroendet!


Är en flexibel arbetsplats viktig för dig? Vi älskar att matcha rätt spelare med rätt lag. För oss är det viktigt att förstå vad du behöver och vi vet också vilka behov våra kunder har. Det gör att du får bra förutsättningar på arbetsplatsen och stora möjligheter att utvecklas.

Effektiv