Från vänster: Linus Elghorn, Anna Svanberg, Sofia Ahlgren och Marie Bodén.
OnePartnerGroup har på kort tid blivit en av Sverigeledarna inom rekrytering och bemanning. Nu tar grundaren och superentreprenören Stefan Alvarsson nästa steg och storsatsar i Stockholm. Till sin hjälp har han ett handplockat dream team med några av Stockholms främsta branschprofiler.

Stockholmssatsningen innebär att företagen i regionen får tillgång till komplett kompetensförsörjning med rekrytering och konsultuthyrning. Erbjudandet omfattar både tjänstemän och bemanning inom teknik och logistik samt interimslösningar där kunden hyr in en underkonsult på ett tidsbegränsat uppdrag i sin ledningsgrupp.

OnePartnerGroups Stockholmskontor finns på Grev Turegatan 3, och härifrån kommer man att arbeta mot hela Storstockholm.

OnePartnerGroup bildades 2009 av den småländska entreprenören Stefan Alvarsson som såg möjligheten att kombinera ett lokalt och personligt förhållningssätt med viljan att hjälpa människor att utvecklas och hitta rätt i karriären. Gruppen har växt snabbt och finns i dag på 50-talet svenska orter från Malmö i söder till Kalix i norr. Men i Stockholm är OnePartnerGroup relativt okänt. Något som det ska bli ändring på enligt Stefan:  
”Vi gör nu en nysatsning och växlar upp för att verkligen sätta OnePartnerGroup på kartan som Stockholms lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag. Att vi lyckats rekrytera så starka profiler till att driva vårt Stockholmsbolag ger oss de bästa förutsättningarna och jag ser fram att följa resan.”

För uppdraget har Alvarsson rekryterat några av regionens främsta profiler från branschen, vilka även har gått in som delägare. Sofia Ahlgren, som närmast kommer från Wise Professionals blir VD och verksamhetsansvarig för OnePartnerGroup Storstockholm. Marie Bodén, också hon från Wise Professionals och tidigare Grundare/Affärsområdeschef för The Pace, kommer att ansvara för rekrytering och konsultuthyrning på tjänstemannasidan. Linus Elghorn, som var med och byggde upp Uniflex framgångsrika verksamhet i Stockholmsområdet kommer att basa för bemanningslösningarna på kollektivsidan. Ansvarig för OnePartnerGroup interim blir Anna Svanberg som hör till Sveriges mest erfarna konsulter inom området och dessutom har lång erfarenhet från ledande uppdrag inom Manpower och Poolia.

VD Sofia Ahlgren är övertygad om att OnePartnerGroup snabbt kommer att slå sig in på den kräsna Stockholmsmarknaden:
”Vi vill hjälpa kunderna med det viktigaste som finns idag; de bolag som inte har rätt kompetens för framtiden kommer att få det svårt. Vi vill erbjuda en helhet till kunden där kunden får du en personlig kontakt som löser allt, oavsett hur specialiserat uppdraget är. Personligt, enkelt och okomplicerat – och framförallt snabbt”, säger Sofia Ahlgren som menar att OnePartnerGroups engagemang för de medarbetare som rekryteras bidrar till att skapa en extremt stabil och långsiktig kompetensbas.

En syn som delas av Marie Bodén:
”Vi befinner oss mitt i ett skifte där kraven på specialisering ökar och kompetensbristen accelererar i allt snabbare takt. OnePartnerGroups värderingar med entreprenörsanda och arbetsglädje, där alla är framåtlutade och schyssta lagspelare, gör oss till en attraktiv samarbetspartner, både ur företagens och ur individens perspektiv.”

För mer information, varmt välkommen att kontakta:
Sofia Ahlgren, VD OnePartnerGroup Storstockholm
Tel: 076-0001681
[email protected]
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamt på 50 orter med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se