JobAgent® lanserar ett egenutvecklat “kurstest” för att hjälpa jobbsökare att komma vidare i karriären. I plattformen får jobbsökare möjlighet att presentera sig själva genom annonser – “TalentAds” där individen själv väljer vad som ska ingå och hur datan ska delas och låter därefter företagen hitta och ansöka till dom istället för tvärtom.

I plattformen finns redan bl.a. tester från världsledande Aon Assessment Solutions och en egenutvecklad personlighetsindikator.

“Vår plattform handlar om att öka transparensen på arbetsmarknaden och låta jobbsökare bli uppsökta av rekryterare och rekryterande chefer. Då är det viktigt att vi står på jobbsökarens sida och utvecklar funktionalitet som det finns behov av. Vi valde därför att utveckla ett eget “kurstest” där våra användare kan svara på 20 frågor och därefter få tips på vilka kurser/utbildningar som skulle passa bäst för att komma vidare i karriären – säger Mats Wernheim grundare & Head of Growth.

Det finns massor av kurser inom personlig utveckling på nätet, och många har säkert funderat på “vilka kurser är bäst för mig?”. Genom att ta vårt sprillans nya kurstest får alla karriärsugna svaret på några minuter! 
Både jobbsökare och rekryterare kan nu söka i ett stort utbud av bra kurser inom karriärutveckling, personlig utveckling, produktivitet, motivation och ledarskap.

“Vi kan redan nu se att detta uppskattas väldigt mycket och det är definitivt en av favoritfunktionerna för våra användare.
Inom kort kommer vi också öppna upp plattformen med ännu fler funktioner för karriärsugna jobbsökare och rekryterare” –
 säger Björn Elowson VD på JobAgent.


Presskontakt

Mats Wernheim

Mats Wernheim

PRESSKONTAKT
Founder & Chairman
[email protected]
+46 70 282 58 90


Björn Elowson

Björn Elowson

PRESSKONTAKT
CEO & Founder, Leg. Psykolog
[email protected]
+46705366941