Nu öppnar vi upp möjligheterna att nominera företag och personer till årets Recruitment Awards. 
Årets nomineringsperiod sträcker sig fram till den 20 December 2021 och avser händelser och utveckling under 2021
.  

Branschgalan Recruitment Awards arrangeras på Nalen den 22 mars 2022

Recruitment Awards är en gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning. 

2021 års kategorier.

Årets Rekryteringsföretag ( 3 olika nivåer)
Årets Bemanningföretag
Årets Interimsföretag
Årets Digitala företag
Årets  Innovationsföretag
Årets GIG aktör
Årets Mångfaldsföretag
Årets Raket
Årets Rekryterare
Årets Ledare inom Rekryteringsbranschen

Till nomineringssidan

Nominerinsprocessen! 
Alla är välkomna att nominera!
Juryn lägger ingen vikt i vem som nominerar eller hur många nomineringar respektive företag eller person får in. Från och med den 20 december påbörjar jurymedlemmarna sitt arbete med att gå igenom samtliga inkomna nomineringar. Arbetet består i att välja ut tre finalister i varje kategori som kommer att presenteras på Nalen den 22 mars där en vinnare kommer att utses. Juryn presenteras löpande på branschen.se. 

Läs mer och nominera på https://gala.branschen.se