Katarina Walter, tidigare VD för tjänstedesignbyrån Antrop, tillträder som ny VD för HR-konsultbolaget Wise Consulting den 7 mars 2022.

Katarina Walter ny VD på Wise Consulting. Fotograf Michel Adamek

”Jag är stolt och glad över att ta över som vd och att få leda ett företag med så stark kompetens och innovationskraft, säger Katarina Walter. Känslan av att spela roll i en utvecklingsresa är det som får mig att med lätthet kliva upp en måndagsmorgon och ta mig an en ny arbetsvecka. Att få förtroendet att leda Wise Consulting där alla kollegor delar samma passion – och där själva kärnaffären är att hjälpa andra organisationer nå sin fulla potential – känns fantastiskt”!

”Som Nordens ledande konsultföretag inom HR har Wise Consulting en fenomenal plattform att förbättra framtiden för bolag och människor – och större ska den bli. Behovet av att rusta organisationer med moderna arbetssätt, innovationsdriv och kompetens har aldrig varit större. Wise Consulting befinner sig i en spännande fas där vi under året ska anställda ca 50 nya medarbetare, avslutar Katarina Walter.

Katarina har en bakgrund som beteendevetare, designer och strateg och utsågs 2017 till årets VD små bolag. Katarinas viktigaste mål är att med sin yrkeskompetens bidra till ett bättre samhälle och en mer hållbar värld.

”Katarina Walter är en drömvärvning. Jag ser hennes affärssinne, omvittnat goda ledarskap och förmåga att inspirera andra med sin övertygelse som en stor tillgång i den spännande tillväxtfas som Wise Consulting befinner sig i just nu, säger Ingrid Höög, Koncern-VD på Wise Group.

För ytterligare information kontakta:

Maria Lörne, Head of Marketing and Communication Tel +46 735 21 65 71
e-post: [email protected]