Nu har juryn utsett finalisterna för Recruitment Awards samtliga 11 kategorier. 

Recruitment Awards syftar till samla branschen som består av rekryterings och bemanningsbolag som under 2021 gjort en betydande insats för branschen eller på annat sätt utmärkt sig som företag. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

Med över 400 nomineringar har juryn i år haft ett betydande arbete med att utse vilka företag och personer som gått vidare till final för de 11 kategorierna av Recruitment Awards. 

Branschgalan kommer att arrangeras den 22 mars på Nalen. Vi välkomnar alla till en helkväll med trerättersmiddag, underhållning och mingel där samtliga finalister kommer att presenteras varav en vinnare kommer utses för varje kategori.

Vi vill tacka alla juryrepresentanter för deras engagemang och arbete med valet av finalister och kommande val av vinnare i respektive kategori. Stort tack till: Karl Kwarnmark, Arne Dahlberg, Eleonor Åslund, Hans Makander, Anna Maria Waara, Anders Åkerman, Mats Wernheim, Charlotte Mattfolk, Louise Fagerheim, Jon Josefsson, Hans Uhrus, Johan Fallby, Patrik Hellberg, Nadine Hanna, Åsa Caap och juryns ordförande Annelie Smiljanic. 

Här ser ni samtliga Recruitment Awards finalister.