Rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup i Växjö inleder maj med att stärka sin stabila position på marknaden genom att tillsätta en lokal VD. Emma Hördegård, tidigare verksamhetschef, tar från första maj rollen som VD för verksamheten.

”Med Emma Hördegård som VD för Växjö-bolaget får vi en stark lokal förankring och en stabilitet i ledningen för bolaget som vi ser är viktig för fortsatt stark tillväxt på den lokala marknaden”, säger Stefan Alvarsson, grundare och Koncern-VD för OnePartnerGroup.

”Emma är en erfaren ledare med ett starkt nätverk och förtroende från våra kunder i Växjö-trakten, och med henne är Växjö-bolaget väl rustat för framtiden.”

Emma anställdes som rekryteringskonsult våren 2016 och har nu sedan drygt två år tillbaka, i sin roll som verksamhetschef, haft ansvaret för OnePartnerGroup i Växjö. Tillsammans med teamet i Växjö har hon sedan dess skapat stabilitet och lönsam tillväxt för företaget. 

Arbetsmarknaden förändras i snabb takt och tillgången till rätt kompetens är viktigare än någonsin för arbetsgivares tillväxt. Här vill Emma vara med och bidra till Växjös näringsliv. 

-”Det känns oerhört spännande och jag är tacksam för förtroendet jag fått att fortsätta leda OnePartnerGroup i Växjö. Jag har världens bästa jobb och känner mig lyckligt lottad som har förmånen att få jobba med det jag brinner för varje dag – att skapa värde och glädje för mina medarbetare, kunder och kandidater. Jag och teamet i Växjö kommer fortsätta driva verksamheten med stort hjärta och jag ser verkligen fram emot resan!”

Kontaktuppgifter:

Emma Hördegård: VD OnePartnerGroup Sydost
[email protected], 0470 – 32 38 39


OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamt på 40 orter med drygt 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

OnePartnerGroup