Nathalie Löfvenmark!

Nathalie Löfvenmark!

Interim Search befinner sig i stark tillväxt och välkomnar nu en ny kollega som har sin bas i Gävle. Nathalie går in i rollen som Manager/Rekryteringskonsult och bidrar till det befintliga teamet med gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen. Nu senast i en kommersiell roll som Rekryteringskonsult där hon ansvarade för rekryteringar mot privat och offentlig verksamhet, med inriktning på chefs- och specialistroller.

Johan Linder

Johan Linder

Interim Search välkomnar hösten med nyrekryteringen Johan Linder. I augusti gick han in i rollen som Director, med sig har han över 15 års erfarenhet i ledande roller som VD och Försäljningschef. De senaste två åren har Johan arbetat med rekrytering och har själv erfarenhet av att gå in som interimschef inom försäljningsorganisationer.

Jessica Frösell!

Jessica Frösell!

Interim Search välkomnar varmt Jessica Frösell till teamet. Hon bidrar med mångårig erfarenhet inom rekrytering och HR där hon verkat som Konsultchef, Rekryterare och HR-konsult. Nu senast kommer hon från rollen som Chefsrekryterare inom interim management.