Styrelsen för Inhold AB med dotterbolaget Inhouse AB har utsett Marcus Jönsson till ny vd. Han efterträder Jens Ölander som lämnar rollen efter 14 år. Marcus Jönsson tillträder som vd den 3:e oktober 2022.

Marcus är en erfaren ledare och vd. De senaste åren har han haft uppdrag som interims-vd. Dessförinnan har han arbetat i olika ledande roller inom konsult- och bemanningsbranschen, bland annat 11 år som vd.

”Det är med glädje som Inhouse styrelse kan presentera Marcus Jönsson som ny vd för Inhouse”, säger Johan Wieslander, styrelseordförande och delägare i Inhouse. ”Han är en skicklig affärsman, entreprenör och ledare med stort säljfokus. Marcus har i sina tidigare positioner i branschen visat att han har förmåga att skapa välmående och lönsamma verksamheter. Han har kort och gott en relevant erfarenhet som få kan matcha. Marcus är dessutom som person och ledare både omtyckt, positiv och energisk. Sammantaget är Marcus den ledare som kan fortsätta den fina resa som Jens tillsammans med Inhouses medarbetare har gjort fram till idag. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Jens Ölander för hans tid som vd. Han lämnar över en välskött och välrenommerad verksamhet till
Marcus som ska ta Inhouse vidare till nästa nivå”.

”Jag är mycket glad över möjligheten att få förtroendet att leda Inhouse och jag ser en stor potential i bolaget, säger Marcus Jönsson. Inhouse har ett fint varumärke och en stark position på marknaden.
Detta tillsammans med en dynamisk, snabbrörlig och mycket konkurrensutsatt bransch, gör att jag ser en spännande utmaning i uppdraget. Jag ser fram emot att, tillsammans med alla medarbetare på Inhouse, anta utmaningen att fortsatt utveckla bolaget under de kommande åren”, säger Marcus Jönsson.

Jens Ölander lämnar vd-posten på Inhouse för att arbeta med ett nystartat bolag med fokus på utveckling inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Han kvarstår dock som styrelseledamot och delägare i Inhouse.

För mer information kontakta:
Johan Wieslander, Styrelseordförande Inhouse AB Tel: 070-558 87 46,
E-post: [email protected]

Kort om Inhouse AB
Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi & Finans, Business Services och HR. Alla vi som arbetar på Inhouse har också varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Ytterligare information avseende bolaget finns på www.inhouse.se