För tredje året i rad arrangeras Recrutitment Awards.  Recrutitment Award är en gala för Sveriges rekryterings- och bemanningsbransch. Galan uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

Under förra årets nomineringsperiod fick vi in fler än 500 företag och personer som blev nominerade i några av galans 10 olika kategorier. Av dessa valde vår eminenta jury ut tre till sex finalister i varje kategori som presenterades i vår eftertraktade finalist- tidning och i Personal & Ledarskap sajt och tidning samt på branschen.se.

Vinnarna korades under en jublande galaafton på Nalen med över 300 gäster. (Ta del av förra årets RAW överst på sidan och se vår galafilm från Nalen)

Nu kan ni börja anmäla er till årets Recrutiment Awards

Årets jurymedlemmar kommer under Oktober/November månad att presenteras på denna sida. De kommer att påbörja sitt arbete löpande så passa på att nominera er redan nu. Nomineringsperioden är mellan den 5 Oktober fram till den 12 December 2022.

Vi återkommer i början av November med plats och datum för galan. Under tiden kan ni skicka in era nomineringar till oss genom formuläret nedan på sidan.

https://gala.branschen.se/