Bemannings- och rekryteringsföretaget Envirozone har gjort klart med en stjärnvärvning. Mångmeriterade Niklas Norström blir ny försäljningschef i bolaget som nu tar steget in i huvudstadsregionen.


Envirozone, med många av Sveriges största retailbolag som regelbundna kunder, fortsätter att växa. Niklas Norström, som närmast kommer från en roll som försäljningschef för Plantagen och dessförinnan har arbetat som vd för kontorsvarujätten Alloffice, kliver nu in som ny försäljningschef på Envirozone Workforce.
– Jag är enormt entusiastisk inför uppgiften och ser stora möjligheter att bidra till en stark och strukturerad tillväxt, säger Niklas Norström.

Hans första uppdrag blir att bygga upp bolagets Stockholmsverksamhet. Sedan tidigare har Envirozone positionerat sig starkt i Östergötland, men nu är siktet inställt även på Stockholm.
– Vi har en solid och stark bas att utgå från i östgötaregionen och har haft ett antal orter på radarn för vår nästa etablering. Nu har beslutet landat i Stockholm med omnejd som vårt nästa tillväxtområde. Där kommer Niklas passa perfekt, säger Roger Särevall, styrelseordförande i Envirozone Workforce AB.

Även Fredrik Anderson, vd för Envirozone Workforce, är nöjd över att pusselbitarna fallit på plats.
– Vi kände redan tidigt i de inledande samtalen att vi hade hittat rätt, och hade fullständig samsyn kring hur bolagets framtida expansion bör formeras.

Fredrik Andersson, vd Envirozone Workforce: [email protected]

Envirozone är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en bred portfölj av mervärdestjänster. Företaget grundades 2018 med en tydlig målsättning att göra vardagen enklare för sina kunder, och opererar sedan starten under parollen ”Everything is easier with us”.