Intelliplan erbjuder molnbaserade systemlösningar för bemanning och rekrytering och stärker upp sitt erbjudande genom förvärvet av Saas-bolaget Tölve AB. Förvärvet trädde i kraft den 14:e januari och möjliggör en framgångsrik prospekteringsprodukt till Intelliplans kunder.

–Det är väldigt glädjande att Tölve vill vara med på vår fortsatta resa i att bli det självklara valet för alla som jobbar med bemanning och rekrytering. Där affärer ska hittas och genomföras med resultatet att medarbetare behöver rekryteras, anställas, onboardas, schemaläggas, administreras och komplicerade löneberäkningar utföras ska vi erbjuda den bästa lösningen. Vi har växt kraftigt de senaste två åren och har snart nått första milstolpen att nå 100 MSEK i årliga licensintäkter. Med Tölves prospekteringsverktyg kommer vi att kunna erbjuda den bästa och mest tidsbesparande lösningen för försäljning till vår målgrupp i hela Norden. Det blir ytterligare en pusselbit för oss i vår fortsatta tillväxtresa, säger Martin Weibull, VD på Intelliplan AB

Tölve erbjuder ett prospekteringsverktyg där användarna enkelt kan söka och hitta intressanta prospekt samt ringa upp dem direkt via verktyget. Det effektiviserar försäljningen och användaren slipper söka efter kontaktuppgifter till relevanta beslutsfattare. Verktyget har lyckats väldigt väl mot just bemannings- och rekryteringsföretag med några av branschens största företag på kundlistan.

– Med våra framgångar i försäljningen mot bemannings-, rekryterings- och konsultföretag har teamet på Tölve sett Intelliplan som en självklar framtida ägare med förmåga att utveckla erbjudandet och produkten framåt. Vi kommer nu med samma utvecklingsteam som tidigare kunna utveckla en ännu bättre produkt för våra kunder och vi ser väldigt många fördelar för både kunder och personal att framöver vara en del av Intelliplan, säger Heléne Haglund, VD, Tölve AB.