Winningtemp har ingått ett strategiskt partnerskap med med CatalystOne Solutions, en av de ledande skandinaviska leverantörerna av HR-system.

Partnerskapet är en början på en ännu närmare integration mellan de två systemen, för att möjliggöra en bredare och mer holistisk syn på HR-data och insikter. Båda företagens kunder kan nu enkelt samla in värdefulla insikter och feedback om medarbetarnas upplevelse. 

Med den nya plattformen, kommer Winningtemps kunder, som redan har CatalystOne, inte längre att behöva konfigurera medarbetare manuellt på båda plattformarna.

“Vi är verkligen glada över detta banbrytande partnerskap med CatalystOne”, säger Jacob Österberg, VP Corporate Development på Winningtemp. “Data och analys blir allt viktigare för HR-team som vill erbjuda den bästa möjliga upplevelsen till sina anställda. Genom att kombinera funktionerna hos Winningtemp och CatalystOne kommer våra kunder att få enklare tillgång till denna data och kommer också att kunna agera insikterna mer effektivt. Detta partnerskap kommer att spela en viktig roll i den fortsatta tillväxten av Winningtemp.”

“Samarbetet mellan Winningtemp och CatalystOne är helt vettigt och är ett svar på de ständiga kraven från våra kunder att minska komplexiteten i deras HR-data och analys”, tillade Runar Holm, Partner Manager på CatalystOne. “Det kommer att hjälpa till att spara tid och förbättra effektiviteten för tidssvälta HR-team, genom att eliminera behovet av flera versioner av samma data och värd allt i en lättnavigerad plattform. Det kommer att finnas många fördelar för våra kunder, och vi är glada över starten på detta nya kapitel med Winningtemp.”