Abonnemang Branschnyheter

Publicera era nyheter, artiklar och annat content material till rätt målgrupp.

Branschen.se har mellan 16 000 – 19 000 läsare varje månad. Dessa är HR Chefer, Linjechefer, VD och andra personer som arbetar med eller har ett intresse av rekrytering, bemanning, omställning, tester och verktyg för sin personaltillsättning. 
 
Nu öppnar vi upp möjligheten för alla rekryterings och bemanningsföretag att nå ut till nya kunder och företag som inte finns med i ert nätverk, era sociala kanaler eller prenumererar på era nyhetsbrev. 
 
  • Publicerar era nyheter, pressmeddelande, krönikor, artiklar, nya kund samarbeten, jobbannonser, övriga nyheter om ert företag till rätt målgrupp som arbetar med beställande tjänster inom rekrytering och bemanningsbranschen.
Genom att lösa ett halvårs eller helårsabonnemang får ni publicera fritt antal nyheter på branschen.se 
 
Helårsabonnemang 790 kr i månaden. (9 480 kr/år)
Halvårsabonnemang 950 kr i månaden (5 700 kr/halvår)
 
Vill ni ha hjälp från några av våra journalister att ta fram ett content material, kampanj idéer eller skapa redaktionellt reportage – kontakta oss för vidare samtal. 
 
Vi förbehåller oss rätten att godkänna allt publicerat material. 

Var med i vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas det ut till 21 000 personer inom HR avdelningar och företag utvalda av oss som representerar företag med behov att på, kort eller lång sikt, behöva hjälp, vägledning och råd för att anställa, rekrytera eller bemanna. Rubrik, bild, ingress ingår samt länk till er hemsida.

Kostnad: 4 900 kr per nyhetsbrev

Bannerannonsering

På branschen.se finns det möjlighet att annonsera med egen banner med två olika storlekar. Panorama (728x90) högst upp på sidan. Outsider (300x250) På sidans högerkant. I samråd med er kan vi skapa er egen banner och vägleder er i allt från frekvens till synlighet. Du betalar per tusen visningar. På så vis vet du exakt hur många besökare du når och kan uppskatta den totala kostnaden för detta. Visningarna är unika. En visning lika med en ny person.

Kostnad: Banner Panorama: 5 000 kr per månad
Outsider: 3 900 kr per 1 000 visningar

REKRYTI Förmedling

VI FÖRMEDLAR RÄTT REKRYTERINGSFÖRETAG Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. Vår kännedom och inblick kring marknadens rekryterings och bemanningsföretag garanterar våra kunder oberoende och granskande rekommendationer över vilka företag som matchar deras behov fullt ut.

Samtliga priser som anges är exklusive moms.

Kontakt
0706-775076 
[email protected]

Eller använd formuläret nedan: