Annonsera

Branschen.se är Sveriges enda nyhet och informationsajt som informerar och vägleder kunder i sitt val av rekrytering och bemanningsföretag.

 
 

Annonsfakta och priser

Det finns flera sätt att synas som samarbetspartner på Branschen.se. Vi guidar dig gärna rätt för att ge ditt företag maximal uppmärksamhet hos oss.

REKRYTO

Presenteras och lanseras under december månad 2020

Nyhetsbrevet

Vårt veckobrevet skickas det ut till 20 000 personer inom HR avdelningar och företag utvalda av oss som representerar företag med behov att på, kort eller lång sikt, behöva hjälp, vägledning och råd för att anställa, rekrytera eller bemanna. Rubrik, bild, ingress ingår samt länk till er hemsida.

Kostnad: 4 900 kr per nyhetsbrev

Redaktionellt reportage / Native

Våra journalister intervjuar er och skapar ert reportage. Publiceringsperiod tre veckor på förstasidan. Branschen erbjuder en unik, trovärdig och relevant miljö för ert material. Ni väljer själva innehåll och perspektiv. Berätta hur ni arbetar, beskriver er specialitet och hur ni kan hjälpa till. Belys er produkt eller beskriv era tjänster. Branschens Content Studio hjälper er att kommunicera i en redaktionell miljö som våra läsare känner sig trygga i.

Vad ingår?
• Projektledning och artikelproduktion • Publicering av artikeln på branschen.se
• Annonsering i artikelflödet under tre veckor
• Annonsering i nyhetsbrevet under 1 vecka
• Fri tillgång till publicerad artikel i egna kanaler.

Kostnad: 9.900 kr under tre veckor

Bannerannonsering

På branschen.se finns det möjlighet att annonsera med egen banner med två olika storlekar. Panorama (728x90) högst upp på sidan. Outsider (300x250) På sidans högerkant. I samråd med er kan vi skapa er egen banner och vägleder er i allt från frekvens till synlighet. Du betalar per tusen visningar. På så vis vet du exakt hur många besökare du når och kan uppskatta den totala kostnaden för detta. Visningarna är unika. En visning lika med en ny person.

Kostnad: Banner Panorama: 5 000 kr per månad
Outsider: 3 900 kr per 1 000 visningar

Samtliga priser som anges är exklusive moms.

Kontakt
0706-775076 
[email protected]

Eller använd formuläret nedan: