Abonnemang Branschnyheter

Publicera era nyheter och content till rätt målgrupp

Branschen.se har ca 15 000 läsare varje månad. Dessa är HR Chefer, Linjechefer, VD och andra personer som arbetar med eller har ett intresse av rekrytering, bemanning, omställning, tester & verktyg för sin personaltillsättning. 
 
Nu öppnar vi upp möjligheten för alla rekryterings och bemanningsföretag att nå ut till nya kunder och företag som inte finns med i ert nätverk, era sociala kanaler eller prenumererar på era nyhetsbrev. 
 
  • Publicerar era nyheter, pressmeddelande, krönikor, nya kund samarbeten, annonser till rätt målgrupp som arbetar med beställande tjänster inom rekrytering och bemanningsbranschen.
Genom att lösa ett halv eller helårsabonnemang kan ni publicera era nyheter på branschen.se – Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni kan synas, uppmärksammas och marknadsföra er mot nya kunder. 
 
Vill ni ha hjälp av våra journalister att ta fram content material, skapa en kampanj, redaktionella reportage – kontakta oss för vidare samtal. 
 
Vi förbehåller oss rätten att värdera och godkänna allt inskickat material. 
 
Kontakta oss på [email protected]
Eller skicka er intresseanmälan i nedanstående formulärsvar. 

Var med i vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas det ut till 21 000 prenumeranter inom HR avdelningar och andra chefer har ett personalbehov att på, kort eller lång sikt, behöva hjälp, vägledning och råd för att anställa, rekrytera eller bemanna.

Rubrik, bild, ingress ingår samt länk till er hemsida. 

Kontakta oss för mer information.

Kostnad: 6 900 kr per nyhetsbrev

Bannerannonsering

På branschen.se finns det möjlighet att annonsera med egen banner med två olika storlekar. Panorama (728x90) högst upp på sidan. Outsider (300x250) På sidans högerkant. I samråd med er kan vi skapa er egen banner och vägleder er i allt från frekvens till synlighet. Du betalar per tusen visningar. På så vis vet du exakt hur många besökare du når och kan uppskatta den totala kostnaden för detta. Visningarna är unika. En visning lika med en ny person.

Kostnad: Banner Panorama: 5 000 kr per månad
Outsider: 3 900 kr per 1 000 visningar månad

Kvalitetssäkrade Rekryteringsföretag

VI FÖRMEDLAR RÄTT REKRYTERINGSFÖRETAG Rekryti Förmedling är en oberoende branschförmedling inom personalrelaterade uppdrag och tjänster. I fyra steg kvalitetsäkrar vi rekryteringsföretag och tilldelar en kvalitetsstämpel. Genom Rekryti matchar vi sen de kvalitetssäkrade företagen och rekommenderar rätt företag till kommande kunduppdrag. Vår kännedom och inblick kring marknadens rekryterings och bemanningsföretag garanterar våra kunder oberoende och granskande rekommendationer över vilka företag som matchar deras behov fullt ut. Läs mer om vår kvalitetsstämpling och matchningstjänst: https://www.rekrytiformedling.se/

Samtliga priser som anges är exklusive moms.

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna att synas i branschen.se